FEMINA

FEMINA er en uundværlig klassiker i et dansk kvindeliv og med payoff’et ”Til alle de kvinder, du er” kommer FEMINA hele vejen rundt om den moderne kvinde. Et kvindeunivers der opdaterer på de seneste modetendenser, inspirerer til at skabe en smuk og brugbar bolig, giver masser af lækre madopskrifter – til både hverdag og fest, guider til et smukt udseende og en sund krop og psyke, samt underholder med en lang række spændende artikler og interviews – med plads til refleksion og eftertanke.

femina.dk

femina.dk er det store, brugbare og moderne kvindesite, som spænder vidt fra mode og skønhed, over bolig og mad, til motion og kultur. På femina.dk får du inspiration til din næste festkjole, trin-for-tringuides til sæsonens makeuptrends, opskrifter på nem og sund hverdagsmad, tips til din næste løbetur og gode råd til at tackle karrieren, veninderne og kærlighedslivet.

Målgruppe

FEMINA/femina.dk henvender sig til stilbevidste og handlekraftige kvinder 25+ år. Kvinder med stil og styrke, meninger og mod – og med hjertet på rette sted. Hun læser FEMINA/femina.dk for at blive inspireret og underholdt og for at få et frikvarter fra hverdagen helt for sig selv.

 

Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 4. + 1. kvt. 2016/Gemius december 2016/Facebook juli 2016 – Instagram juli 2016

 

Kontakt: Mediesalg@aller.dk eller ring på 72342626

Fakta

INDHOLD
- Mode
- Skønhed
- Sundhed
- Bolig
- Mad

NØGLETAL
- Læsertal: 184.000
- Onlinebrugere: 525.132
- Sidevisninger: 3.909.180
- Facebook følgere: 45.812
- Instagram følgere: 16.700
- Abo. nyhedsbrev: 50.129

 

Download