Mad & Bolig

Mad & Bolig er magasinet for livsnydere, der går ekstra op i mad, bolig og rejser. Mad & Bolig er moderne og hyggeligt, varmt og personligt og finder sin inspiration både i det danske og det internationale, både hvad angår stil, design, råvarer og køkken. Mad & Bolig har fokus på kvalitet, fordybelse og gourmetoplevelser og er fyldt med produktnyheder, trends, tendenser og inspiration til shopping. I hver udgave er der mere end 50 siders bolig.

madogbolig.dk

Ligesom magasinet byder madogbolig.dk på bolig, mad og rejser. Brugerne får lækre opskrifter, inspiration til indretning og guides til spændende rejsemål, både de nye og de klassiske. Alt sammen gennem masser af artikler, gallerier og webtv.

Målgruppe

Læseren af Mad & Bolig er den moderne etablerede kvinde …og hendes mand, som også gerne vil læse med. Hun er veluddannet, har en god indkomst og et godt job. Hun kan lide at købe god mad og god vin, og det er vigtigt for hende at have det rigtige udstyr og råvarer til at lave de lækre retter, som hun gerne bruger en hel lørdag på, når hun skal imponere sine gæster. Samtidig er hun begyndt at genindrette hjemmet, nu børnene er blevet større eller er ved af flytte. Og denne gang har hun flere penge, end første gang hun indrettede sig … og hun bruger dem.

 

Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 4. + 1. kvt. 2016/Gemius december 2015/Facebook juli 2016– Instagram juli 2016

 

Kontakt: Mediesalg@aller.dk eller ring på 72342626

Fakta

INDHOLD
- Bolig
- Mad
- Vin
- Rejser

NØGLETAL
- Læsertal: 148.000
- Onlinebrugere: 336.886
- Sidevisninger: 2.192.496
- Facebook følgere: 13.832
- Instagram følgere: 34.300
- Abo. nyhedsbreve: 17.426

 

Download