IN

IN har fokus på de nye tendenser inden for mode og skønhed og viser alt det nye fra såvel danske designere som internationale catwalks . Modemagasinet IN indeholder desuden fordybelse i form af artikler om alt fra karriere, kultur, rejser og relationer mellem mennesker til store portrætinterviews samt de seneste trends inden for boligindretning og mad.

IN.dk

IN.dk indeholder ligesom magasinet de nyeste tendenser på catwalken, de seneste trends inden for boligindretning og mad samt gode skønhedstips. På in.dk findes også spændende artikler om karriere, kultur, rejser og relationer mellem mennesker.

IN Live

Eventen er en eksklusiv forkælelsesdag som læseren tager til med sin veninde, søster el. lign. Til eventen bliver læserne inspireret og opdateret på nye trends inden for mode, skønhed, sundhed, gastronomi og bolig i mindre fora med 30-40 deltagere, hvor IN redaktionen er værter. Der er også rig mulighed for gode køb og guidance i vores shoppingområde med ca. 10 udstillere. Endelig bliver deltagerne forkælet med lækker mad, te, kaffe og snacks dagen igennem.

Målgruppe

Modemagasinet IN og in.dk henvender sig især til veluddannede 30+ kvinder, der interesserer sig for mode, kultur og karriere, økologi og bæredygtighed, rejser, skønhed og psykologiske aspekter i bred forstand.

Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 4. + 1. kvt. 2016/Gemius december 2015/Facebook juli 2016 – Instagram juli 2016

Kontakt: Mediesalg@aller.dk eller ring på 72342626

Fakta

INDHOLD
- Mode
- Skønhed
- Sundhed
- Bolig
- Mad

NØGLETAL
- Læsertal: 107.000
- Onlinebrugere: 46.914
- Sidevisninger: 380.935
- Facebook følgere: 12.162
- Instagram følgere: 8.815
- Abo. Nyhedsbrev: 5.751

Download