SØNDAG

Ugebladet SØNDAG er for livsnydere – her findes den aktive og udadvendte kvinde ”midt i livet”. Det afspejles i den redaktionelle linje, der prioriterer emner som mode, skønhed og boligindretning meget højt. SØNDAGs læsere lægger vægt på de mere luksuriøse tilbud i tilværelsen – de er storforbrugere af alle kulturelle muligheder, og derfor indeholder SØNDAG i langt højere grad end alle andre ugeblade læsestof omkring nye eksotiske rejsemål, nye bøger, nye film og teaterstykker.

søndag.dk

søndag.dk indeholder inspiration i forhold til bl.a. selvudvikling, skønhed, karriere, motion og kost. Derudover er der artikler om rejser, kendte kvinder og masser af madopskrifter.

SØNDAG – Forkæl dig selv

Eventen SØNDAG – Forkæl dig selv er som navnet siger en dag i forkælelsens tegn – skræddersyet til SØNDAGs læsere. Vi har sammensat et program, hvor læserne bliver inspireret, forkælet og ikke mindst hygger sig med deres veninder. Deltagerne er inddelt i hold på 30-40 personer og besøger workshops inden for temaerne hudpleje, hår, make-up, mode, smykker, bolig og mad, der alle afholdes af vores samarbejdspartnere. I samme tidsrum vil der også være rig mulighed for shopping på vores samarbejdspartneres stande. Endelig bliver gæsterne forkælet med lækker frokost, aftensmad og kaffe og snacks dagen igennem.

Målgruppe

Målgruppen i SØNDAG og på søndag.dk er kvinder i alderen 40-60+. De kvinder, der læser SØNDAG er velstillede og har en god uddannelse. Deres rådighedsbeløb er stort. De har råd til mærkevaretøj, kosmetik, specialrejser, designermøbler samt et nyt køkken – de er kort sagt parate til at forbruge luksusprodukter til dem selv.

Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 4. + 1. kvt. 2016/Gemius december 2015/Facebook juli 2016 – Instagram juli 2016/Aller marketing(nyhedsbreve)

Kontakt: Mediesalg@aller.dk eller ring på 72342626

Fakta

INDHOLD
- Mode
- Skønhed
- Sundhed
- Bolig
- Mad

NØGLETAL
- Læsertal: 268.000
- Online brugere: 383.476
- Sidevisninger: 1.723.975
- Facebook: 21.476
- Instagram: 391
- Abo. nyhedsbrev: 14.525

 

Download