Spis Bedre

Spis Bedre henvender sig til alle, der gerne vil spise velsmagende mad derhjemme – både til hverdag og i weekenden, hvor der er bedre tid til at hygge sig med madlavningen i køkkenet. Opskrifterne i Spis Bedre er lettilgængelige, overskuelige og gennemprøvede, så man er sikret et godt resultat hver gang. Der gøres brug af sæsonens bedste råvarer, og læseren får masser af tips og inspiration til nye og spændende retter. Spis Bedre gør det nemt at lave god mad!

Spisbedre.dk

På Spis Bedres site kan læseren søge i den store opskriftdatabase og få forslag til forretter, hovedretter og desserter. Man kan også søge opskrifter frem ved at skrive en bestemt ingrediens i søgefeltet – fx ”kylling”. På sitet er der et link til køkkenlykken.dk, som er en personlig madblog skrevet af Spis Bedres faste madskribent Camilla Biesbjerg Markussen.

Målgruppe

Spis Bedre er et blad for alle, der kan lide at lave mad, og som gerne vil blive endnu bedre til det. Den typiske læser er en kvinde på 30-55 år. Hun lever et aktivt liv og er på udkig efter nemme opskrifter til hverdagsbrug. I weekenden nyder hun at bruge længere tid i køkkenet, så hun kan kræse for venner og familie og dyrke madlavning som en hobby. Hun interesserer sig for køkkengrej, køkkendesign, sundhed, fødevarer, vin og andre drikkevarer.

 

Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 4. + 1. kvt. 2016 / Facebook juli 2016/Instagram julie 2016

Kontakt: Mediesalg@aller.dk eller ring på 72342626


Fakta

INDHOLD
- Mad
- Køkkenudstyr

NØGLETAL
- Læsertal: 88.000
- Facebook følgere: 7.477
- Instagram følgere: 17.900
- Nyhedsbrev: 13.710

Download