Vi Unge

Vi Unge er Danmarks største ungdomsmagasin. Vi Unge er læsernes veninde for Vi Unge skriver om de ting, der interesserer pigerne lige nu – mode, shopping, skønhed, følelser, stjerner, veninder, oplevelser og test-dig-selv. I hver udgave er der ca. 10 siders mode med fokus på shopping – nøje udvalgt efter hvad målgruppen synes, der er cool lige nu. Skønhedsstoffet fylder ca. 8 sider, er guidende og har fokus på øjenmakeup, step-by-step guides og personlige svar på læsernes spørgsmål. Til Vi Unge universet hører også Vi Unge Posters, der giver læserne nye plakater med de største idoler 6 gange om året.

viunge.dk

På nettet går tingene hurtigere, og vi har hver dag mange kortere opdateringer med artikler om kærester, følelser, stjerner, veninder og shopping med plads til kommentarer og interaktion. Brugerne er meget aktive på sitet, ser web-tv, kommenterer, debatterer og bruger viunge.dk til at kommunikere med redaktionen og hinanden.

Vi Unge Covergirl

Vi Unge Covergirl er en konkurrence og en række events, der hylder naturlig skønhed og venskaber. Casting til konkurrencen foregår i storcentre rundt om i landet, hvor deltagerne kan blive stylet og møde redaktionen. Ca. 6.000 piger uploader billeder til konkurrencen via viunge.dk og heraf bliver fem finalister udvalgt og vinderen kåres til årets Covergirl finalefest. Vores samarbejdspartnere er med hele vejen – til casting i hele landet og til den store finalefest.

Målgruppe

Vi Unges læsere er piger i alderen 12-18 år. De interesserer sig for alt det, der er spændende, når man er teenager: Mode, skønhed, shopping, kærester, følelser og veninder, men også seriøse emner som valg af uddannelse, fremtid og samfundet. Vi Unge læserne elsker deres blad og er meget loyale overfor Vi Unge brandet. De er meget aktive og skriver mange mails til redaktionen og spejler sig meget i både redaktionen og hinanden.

Kilder faktaboks: Gallup Indeks Danmark 4. + 1. kvt. 2016/Gemius december 2015/Facebook juli 2016 – Instagram juli 2016

Kontakt: Mediesalg@aller.dk eller ring på 72342626

Fakta

INDHOLD
- Mode
- Skønhed
- Idoler
- Uddannelse
- Teenageliv

NØGLETAL
- Læsertal: 81.000
- Onlinebrugere: 288.119
- Sidevisninger: 12.289.636
- Facebook følgere: 181.176
- Instagram følgere: 68.000

Download