Where2go rejsemessen slår dørene op til rejseinspiration for alle

26.02.2015

Gæsterne kan glæde sig til en weekend med ferieinspiration for alle, når rejsemessen Where2go løber af stablen for første gang til marts. På rejsemessen kan gæsterne blandt andet møde de største danske rejsebureauer samt komme til gratis rejseforedrag med blandt andet Pernille Aalund, Mikkel Beha Erichsen, Mads Christensen og Mikkel Hybel Fønsskov.

Where2go rejsemessen afholdes den 20. – 22. marts på Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center i København. Det forventes, at 5-10.000 gæster vil lægge vejen forbi messen, der er en del af rejseuniverset Where2go som Aller Media A/S lancerede i midten af januar. Foruden Where2go rejsemessen består universet også af rejsemagasinet Where2go og rejsewebsitet Where2go.dk.

På Where2go rejsemessen kan gæsterne få inspiration fra de største danske rejsebureauer. Både Apollo, Spies, Bravo Tours og Star Tour vil være til stede på messen, hvor gæsterne kan besøge stande med de nyeste rejsedestinationer – og ikke mindst de evige klassikere. Her kan de også møde rejsespecialister, der kan hjælpe dem med at finde destinationen for deres næste rejse.

”Vi glæder os til at slå dørene op til den første Where2go rejsemesse og præsentere vores gæster for vores nye rejseunivers. Vi har forsøgt at sammensætte et program, der kan inspirere alle – uanset om man er til storbyferier, badeferier, kør selv-rejser, gourmetrejser eller noget helt femte,” siger Rikki Sølling, direktør for Aller Leisure.

På Where2go rejsemessen vil gæsterne også få mulighed for at høre mange forskellige foredrag om anderledes og spændende rejser fra hele verden fortalt af forfattere, globetrottere og de kendte fra TV og ugebladene. Du kan blandt andet høre Pernille Aalund i et inspirerende foredrag om sin rejse til Bhutan, Mikkel Beha Erichsen om hans fascinerende rejser på vej mod fjerne kyster, Mads Christensen omkring det at være en blærerøv – også på rejsen. Gæsterne kan også møde forfatteren Bjørn Harvig, Mads Nissen, vinder af Årets Fotograf og Årets Billede samt Mikkel Hybel Fønsskov, vejrvært på DR. Der vil også være mulighed for at se og prøvekøre den nye Mercedes Benz CLA Shooting Break. Desuden vil Søren Rose fortælle om sine rejseoplevelser i sin airstreamer, som han drager på eventyr med i sin Mercedes Benz SUV. Søren Rose bor til daglig i USA og arbejder som designer og kreativ direktør hos Søren Rose Studio og som møbeldesigner.

”Vi vil gerne give vores gæster en inspirerende oplevelse udover det sædvanlige, så derfor har vi samlet en række foredragsholdere, som på hver deres måde kan inspirere danskerne til at rejse ud og opleve verden,” fortæller Gitte Melchiorsen, chef for Event.

Foruden masser af rejseinspiration får gæsterne også mulighed for at vinde flotte præmier og deltage i konkurrencer om rejsegavekort. Billetter kan købes i forsalg på Where2go.dk/messe.

 

Kontaktoplysninger

Rikki Sølling
Direktør, Aller Leisure
E-mail: rikki.soelling@aller.dk
Mobil: 25 38 10 16

Gitte Melchiorsen
Chef for Event, Aller Media A/S
E-mail: gitte.melchiorsen@aller.dk
Mobil: 41 99 61 04