Aller Media A/S

Aller Media er et moderne og innovativt mediehus, der hver måned leverer indhold og underholdning til læsere og brugere i hele Norden.

Faktisk er vi den førende udgiver af magasiner og ugeblade i Norden, mens vi i Danmark alene har en markedsandel på ugeblade på 71 % og ca. 800.000 magasinlæsere. I alt læser 2,2 millioner danskere med hver måned i en af vores titler og 2,1 millioner bruger et af vores digitale universer.

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,5 millioner kvinder på print og 1,4 millioner digitalt. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.
Vores mange magasiner, som bl.a. IN, ELLE og SPIS BEDRE, inspirerer og underholder primært kvinder med bl.a. mode, sundhed, livsstil, bolig og mad.

Og så kan alt vores indhold selvfølgelig også læses online på vores brands hjemmesider, sociale medier og ikke mindst i vores streamingtjeneste Pling, hvor vi har samlet over 100 danske og internationale ugeblade og magasiner, som kan læses, alt det du vil, for et lavt månedligt beløb. F.eks. Time, The New Yorker, Vanity Fair og mange andre.

Vi ved mest om kvinder

Hver eneste måned er vi i kontakt med 1,6 millioner kvinder. Og vi har foretaget et af de mest omfattende kvindestudier i Danmark. Derfor er vi heller ikke bange for at sige, at: Vi ved mest om kvinder.

Og den viden sætter vi i spil, når vi udvikler vores produkter og innoverer vores forretning. For vi skal være der, hvor vores læsere, kunder og brugere er, og sikre, at vi er relevante gennem vores unikke indsigt og data.

Det gælder både vores mange titler og de mange andre dele af vores forretning, såsom events, spil, digitale universer, mediesalg, videoproduktion og meget mere, der altsammen udspringer af vores kerneforretning: Kvalitetsindhold og underholdning.

Fra 1873 til i dag

Carl og Laura Aller stiftede Aller i 1873 og udgav det første nummer af Nordisk Mønster Tidende. Det vi i dag kender som femina. Det første nummer af ugebladet Familie Journal kom på gaden i 1877. Læs meget mere om vores historie her

Aller Media A/S er en del af Aller Holding A/S, der er moderselskab for mediekoncernen i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Læs mere om Aller Holding A/S her. Læs Aller koncernens Code of Conduct her.

Organisationen

Se ledelsen i Aller Media A/S her.