Allie studio

Allie studio er Aller Medias full-service produktionsselskab af video, stills og lyd.

Vi brænder for at skabe gode resultater sammen med vores kunder, hvad enten budgettet er stort eller småt, og hvad enten det er film, stillfotografi eller podcast.

Vores kompetente stillfotografer dækker alt lige fra mode til livsstil, food og portrætter. Og inden for film og podcast leverer vi alt fra idé-udvikling og manuskript til pre-produktion, filmoptagelser, post-produktion og motion design, i såvel 2D som 3D.

Vi har et stærkt inhouse-team af producere, tilrettelæggere, konceptudviklere, fotografer, klippere, motion designere og lys- og lydfolk. Derudover trækker vi på vores gode netværk af freelancere og samarbejdspartnere, så vi altid sætter det helt rigtige hold ift. kvalitet og indhold.

Vi arbejder sammen med Aller Medias brands og reklame- og content marketing bureau, OTW, samt direkte med eksterne kunder. Vi producer alt indhold i levende billeder, lige fra corporate film, TV-reklamer, brandingfilm til e-learning, explainers og grafikpakker.

Vi arbejder sammen med en bred pallet af kunder, store som små. Ud over vores egne brands kan vi nævne Netto, Matas, Lederne, BabySam, L’Oréal, Dyrup, TV3 m.fl.

Og vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at formidle jeres vision og budskab!

Se mere på alliestudio.dk.

Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak om dine ønsker og behov.

Kontakt