Magasinet Antik&Auktion er for alle, som er særligt interesserede i antikviteter, kunst og design. Det er samleres foretrukne printmedie og det uundværlige og eneste brancheblad for antikvitetshandlere. Antik & Auktion er troværdigt om priser, seriøst som opslagsværk, toneangivende om tendenser og inspirerende og ikke mindst underholdende for alle læsere. Antik & Auktion er fyldt med seriøse baggrundsartikler om stilarter og prisniveauer og med tips om loppemarkeder, antikmesser og antikshopping i ind- og udland.

antikogauktion.dk supplerer magasinet med indhold om antikviteter, auktioner, retro- og vintagefund, møbelklassikere og kunst. Det er også på antikogauktion.dk man finder tips til loppemarkeder i hele landet, gallerier med design og kunst  og inspiration til, hvordan man bor med antikviteter.

3 gange om året udkommer Antik&Auktion som et ekstra stort nummer på 116 sider, hvoraf de 24 sider er CLASSIC.
CLASSIC fortæller om klassik-moderne og retro dansk design. Det er her, man kan læse og lære om de mesterlige danske møbeldesigneres arbejder og her, man kan blive inspireret til at indrette sit hjem med en personlig blanding af  nyproducerede klassiske ting og møbler og charmerende og originale loppefund.

KONTAKT

Har du spørgsmål eller ønsker du mere information kontakt nedenstående:

REDAKTION
Aller Media A/S
Att.: Antik & Auktion
Havneholmen 33
1561 København
Telefon: +45 72 34 20 00
Mail: aa@antikogauktion.dk

KUNDESERVICE
Åbningstider 9-15, fredag 9-14.30
Mail: abo@aller.dk
Telefon: +45 72 34 20 59

ALLER MEDIESALG
Telefon: +45 72 34 26 26