ALIVE henter ny Director of B2B Sales

Lise Sparre Milandt, 46, er pr. 25. november ny Director of B2B Sales i eventbureauet ALIVE A/S.

Den 25. november tiltræder Lise Sparre Milandt som ny Director of B2B Sales i ALIVE A/S. Lise kommer fra en stilling som Director of Congress, Conference and Rooms Sales hos BC Hospitality Group, hvor hun har været siden 2012.

I ALIVE A/S bliver Lise Sparre Milandt ansvarlig for etableringen af salgsorganisationen og skal bidrage til, at virksomheden positionerer sig endnu stærkere på den danske, nordiske og internationale eventscene:

- Det er en fantastisk nyhed, at vi nu kan byde Lise velkommen hos ALIVE A/S. Lise kommer med en mangeårig salgserfaring fra tilsvarende stillinger i markedet samt et stort nationalt og internationalt netværk. I ALIVE får hun det overordnede ansvar for etableringen af vores salgsorganisation og for vores strategiske nationale og internationale partnerskaber og branchemedlemsskaber, siger Jesper Hartley, adm. direktør i ALIVE A/S.

Lise har arbejdet indgående med event og salg siden 2002, hvor hun bl.a. har været Senior Project Manger i Wonderful Copenhagen, Director of Congress and Events Sales i Bella Center Copenhagen og Forum Copenhagen og sidst Director of Congress, Conference and Rooms Sales hos BC Hospitality Group:

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af et meget professionelt og engageret team i ALIVE, hvor jeg skal være med til at skabe unikke kundesamarbejder på den danske, nordiske og internationale eventscene. Det bliver fantastisk at bidrage og komme med på den spændende rejse, ALIVE allerede har påbegyndt, siger Lise Sparre Milandt.

Om ALIVE A/S:

ALIVE A/S er et selvstændigt eventbureau, der er ejet af Aller Media A/S. ALIVE er specialiseret inden for store, eksterne special events, corporate events samt marketing events for Aller Medias egne brands og for eksterne kunder. Senest har ALIVE bl.a. stået for produktionen af Årets Rambuk 2019 for Dansk Markedsføring og FSC Design Award 2019.

Kontakt:

Lise Sparre Milandt / 42403665 / lise@alive.dk

Jesper Hartley / 50761678 / jesper@alive.dk