​ALIVE øger fokus på eksterne events

Aller Media vælger at gentænke eller aflyse egne events i 2021. Det betyder samtidig, at ALIVE, Aller Medias selvstændige eventbureau, øger fokus på eksterne events i 2021 og frem mod Tour de France i Danmark i 2022.

Som følge af COVID-19-situationen, og usikkerheden afledt heraf, aflyser eller gentænker Aller Media egne events i 2021, der traditionelt alle ligger i første halvår. Det ændrede fokus i Aller Media betyder samtidig, at ALIVE øger fokus på eksterne events med Tour de France 2022 som ledestjerne.

I februar 2020 kunne ALIVE meddele, at de er valgt som officiel VIP Hospitality Partner i Danmark, når Tour De France gæster landet i 2022. Oprindeligt skulle touren besøge de i alt 5 danske byer i 2021, men det blev rykket, da man pga. COVID-19 måtte flytte EM i fodbold til 2021.

Den ændrede startdato for Tour de France har dog været positiv for ALIVE, da det har betydet både flere events og flere event-muligheder op til selve tour-starten. Her launcher ALIVE bl.a. den store Grand Départ Business club til maj 2021, der tilbyder en række eksklusive events op til og under touren.

Samtidig har man effektivt tilpasset sig og er klar på at varetage flere andre eksterne events i 2021, når COVID-19-situationen igen tillader det, og frem mod 2022.

- 2020 har været et udfordrende år for eventbranchen med stor usikkerhed pga. COVID-19-situationen. Her har vi i branchen stået over for en lang række aflysninger. Og det er desværre en usikkerhed, som også ser ud til at påvirke de første måneder af 2021, siger Jesper Hartley, adm. direktør i ALIVE, og fortsætter:

- I ALIVE står vi dog meget stærkt som eventbureau over for eksterne partnere, da vi har ressourcemæssige muskler med os ved at være ”powered by Aller”. Det giver os et rigtig godt udgangspunkt for at foretage en strategisk tilpasning og dermed sikre, at vi er fleksible, omstillingsparate og klar til at producere og levere eksterne events i topklasse i 2021, lige så snart situationen gør det muligt. Lige nu har vi bl.a. stor succes med udvikling, produktion og afvikling af virtuelle events, siger han.

COVID-19 var i 2020 årsag til, at flere store, internt producerede events i Aller Media blev aflyst. Derfor har man i Aller Media set på, hvordan man bedst tilpasser sig, når man går ind i første halvdel af 2021.

- Vi er selvfølgelig enormt ærgerlige over, at vi i 2020 måtte aflyse vores traditionsrige events eller afholde dem på alternative måder. Det er store højdepunkter, som læsere, samarbejdspartnere og vi selv ser frem til. Som situationen ser ud lige nu, er usikkerheden fortsat for stor til, at vi med garanti kan gennemføre vores events på den ønskede måde i første halvår af 2021. Derfor aflyser vi disse ud fra et forsigtighedsprincip. Og så er vi i fuld gang med at kigge ind i et nyt og spændende eventmarked efter corona, med flere nye måder at afvikle store begivenheder på, siger Charlotte Riparbelli, adm. direktør Aller Media.