Dansk mode hyldes over tre dage

Til ELLE Style Awards 2019 præsenteres modebranchen og læserne for et helt nyt format, når det prestigefulde awardshow hylder dansk mode for syvende år i træk. Det sker nemlig ved en modefest over tre dage, hvor læserne bliver inviteret helt tæt på oplevelsen.

Når ELLE Style Awards 2019 i maj hylder dansk mode, bliver det i et nyt format – og på en ny venue, hvor Aller Husets smukke rammer og beliggenhed ud til Københavns havn er blevet nøje udvalgt.

- Efter fem fantastiske år i Koncerthuset var det tid til at prøve noget nyt. Det gælder både i forhold til showets format, der nu foregår over tre dage, og så selve location. Vi har haft flere steder i spil, men fandt ud af, at den perfekte venue for dette års ELLE Style Awards lå lige for næsen af os, nemlig vores eget fantastiske hus, siger Cecilie Ingdal, chefredaktør på ELLE Danmark, og fortsætter:

- I Aller Huset har vi både et smukt rum og en unik beliggenhed som en del af Københavns skyline, der passer perfekt til dette års show, hvor det også har været vigtigt for os at skabe en ny og helt særlig oplevelse for vores læsere, siger hun.

Vil skabe bevægende oplevelser 

ELLE Style Awards 2019 består af tre events: den 10. maj, hvor ELLE samler den danske modebranche til middag, show og prisoverrækkelse ved en stor gallaevent, en eksklusiv champagne-frokost for 360 ELLE-læsere den 11. maj, der bringer læserne endnu tættere på ELLE med en helt unik oplevelse. Og en shoppe-event den 12. maj i samarbejde med årets hovedsponsor Boozt.com.

- Vi glæder os meget til at præsentere vores nye format og til at møde læserne til vores eksklusive ELLE Salon, hvor vi inviterer til sit down champagne-frokost og talks med flere af de involverede i ELLE Style Awards, siger Cecilie Ingdal. Der kan købes billetter til de forskellige events på www.elle.dk/elle-style-awards

Malene Birger bag årets visuelle udtryk

Hvert år byder ELLE Style Awards gæsterne på en ny, flot ramme for showet. I år er det designer Malene Birger, der står bag det visuelle udtryk.

- Årets tema er ’chik’ – og derfor var valget af designer til det visuelle udtryk helt oplagt Malene Birger. Malene Birger er essensen af ’chik’ og hendes ’signatur’ - det sorte og creme univers - kommer til at skabe en sofistikeret, underspillet og elegant grafisk ramme om ELLE Style Awards 2019, udtaler Cecilie Ingdal om valget.

Udover selve årets visuelle identitet, har Malene Birger også designet en lille kollektion af chikke styles i forbindelse med ELLE Style Awards 2019, der helt eksklusivt vil kunne købes på Boozt.com til maj.

- Jeg synes, det har været en sjov og anderledes opgave. Årets tema er som beskrevet ’chik’, og hele looket på ELLE Style Awards 2019 vil være elegant og sofistikeret og minder mig om de mange kreationer og rober, jeg skabte i min SALON for en del år siden. Jeg har designet en lille kollektion til hverdagen inspireret af ’hotelsuiten’ og dagen efter festen. Samarbejdet med ELLE og Boozt har været givende, og alle produkter vil kunne købes eksklusivt fra på Boozt.com. Udtrykket er rent og grafisk og vil stå i skarp kontrast til det totale, mere bløde look, siger Malene Birger. 

Fakta om ELLE Style Awards

ELLE Style Awards 2019 bliver i år afholdt over tre dage. Det foregår i Aller Huset på Havneholmen i København:

  • Den 10. maj med en stor awardgalla for modebranchen 
  • Den 11. maj med en eksklusiv champagne-frokost, ELLE Salon, for 360 ELLE-læsere
  • Den 12. maj med en shoppe-event i samarbejde med årets hovedsponsor Boozt.com

Det er danske ELLE, som afholder ELLE Style Awards i Danmark, der gennem årene har etableret sig som dansk modes absolut mest prestigefulde awardshow, og som blev afholdt første gang i 2013 i Skuespilhuset i København, hvorefter showet i 2014 flyttede til DR Koncerthuset, hvor det er blevet afholdt de sidste fem år. I år er det Aller Huset, der med sin fantastiske beliggenhed omgivet af vand på Havneholmen i København danner rammen for ELLE Style Awards.

ELLE Style Awards er en internationalt anerkendt prisuddeling og afholdes i flere af de i alt 45 ELLE-lande, blandt andet Storbritannien, Kina og Sverige. 

Awardkategorier ELLE Style Awards 2019

Årets Model

Årets Show

Årets Stylist

Årets Hårartist 

Årets Makeupartist 

Årets Mode- og beautyfotograf 

Årets Kvinde

Årets Designer

Årets Brand

Årets Smykkekollektion 

Årets Stilikon

Årets CSR-pris

Årets Uundgåelige 

Årets Accessory-brand 

Årets Modeformidler 

Årets Powerpris 

ELLE-Prisen. 

For yderligere information kontakt venligst

Cecilie Ingdal, Chefredaktør, ELLE Danmark, cecilie.ingdal@elle.dk, +45 26 19 52 02 

Christina Hee Bune, Pressekontakt, ELLE Style Awards 2019, chb@prdagency.com, +45 26 23 04 28