​Dorthe Kandi ny mediechef for Aller Kvindeliv

Aller Medias fagredaktion Aller Kvindeliv får Dorthe Kandi som mediechef. Hun har siden april 2020 været konstitueret mediechef for Aller Kvindeliv.

Dorthe Kandi, 51, tiltræder som mediechef for Aller Kvindeliv, hvor hun siden april i år har været konstitueret mediechef. Her får hun ansvaret for de tre brands femina, SØNDAG, Psykologi og sundheds-fagdesken samt det digitale univers femina.dk.

- Jeg er enormt glad og stolt over at tiltræde som mediechef for tre så stærke brands. Sammen med teamet ser jeg frem til at drive udviklingen videre på tværs af brands og i vores digitale univers, siger Dorthe Kandi og fortsætter:

- På print skal vi selvfølgelig fortsætte med at give vores læsere kvalitetsprodukter og ikke mindst sikre, at vi bygger videre på det stærke fundament, som 146 års bladhistorie har givet os. Og så er der er ingen tvivl om, at digitalt skal og vil fylde mere i fremtiden, hvor vi har en ambition om, at femina.dk i endnu højere grad skal være danske kvinders foretrukne site, siger hun.

Om udnævnelsen siger Charlotte Riparbelli, adm. direktør i Aller Media:

- Vi er i gang med en digital transformation i Aller Media, hvor lyd, billede og video vil fylde mere på tværs af vores brands og platforme. Den proces er vi allerede godt i gang med at styrke på samtlige af vores fagredaktioner, hvor Dorthe Kandi nu skal stå i spidsen for Aller Kvindeliv, siger hun og fortsætter:

- Dorthe har været en del af femina siden 2008, og hun har de tre brands på Aller Kvindeliv og deres målgrupper helt inde under huden. Derfor er jeg også sikker på, at hun er den rette til at drive udviklingen sikkert videre og bidrage til at styrke synergier mellem brands, udvikle indhold, og de mange kanaler, vi udkommer på.

Kort om Dorthe Kandi

2020 (juni)- Mediechef Aller Kvindeliv

2020 (april) -2020 (juni) Konstitueret mediechef Aller Kvindeliv

2019- Chefredaktør femina

2008-2019 Redaktionschef femina