ELLE fylder 10 år

I dag den 27. september fejrer Aller Medias magasin ELLE sin 10-års fødselsdag i Danmark. Det markeres med et stort jubilæumsnummer, der fra i dag kan købes rundt om i landet.

Den 22. september 2008 udkom det første ELLE-magasin i Danmark. Her 10 år senere kan ELLE nu fejre sin runde fødselsdag, bl.a. som Danmarks 2. største modemagasin og en markant stemme i den danske modebranche. For ELLE har fra starten gjort det klart, at dansk mode skal tages seriøst og været med til at sætte nye standarder.

Det kommer bl.a. til udtryk gennem det stærke redaktionelle indhold og events som især ELLE Style Awards, der på seks år er blevet et både nyskabende, eftertragtet og traditionsrigt omdrejningspunkt for den danske modebranche.

I front for ELLE og arbejdet med at skabe en stærk position i det danske magasin- og modebillede står Cecilie Ingdal, der gennem alle 10 år har været chefredaktør for ELLE i Danmark.

- Vi startede med at udgive et månedsmagasin, men vi fik ret hurtigt ambitioner og vokseværk. Sidenhen er vores modeprisfest, ELLE Style Awards, og vores interiørmagasin, ELLE Decoration, også blevet en central del af ELLE-universet, siger Cecilie Ingdal og fortsætter:

- Det er fantastisk at se, at vi også oplever fremgang på vores læsertal. For det er jo et direkte resultat af vores klare redaktionelle profil og arbejde, som vi leverer med hver udgivelse – med relevans og unik inspiration, som læserne efterspørger måned efter måned og får med ELLE, slutter hun.

10-års jubilæumsudgaven af ELLE udkommer i dag torsdag den 27. september.

Fakta

ELLE udkom første gang i september 2008

Næste nummer og jubilæumsnummeret af ELLE udkommer den 27. september 2018

Cecilie Ingdal er chefredaktør på ELLE

ELLE er Aller Medias magasin målrettet mode, interiør og design

Cecilie Ingdal har været med helt fra starten.