Heartbeats udgiver Ditte Julies opskrifter – som Danmarks første lyd-bagebog

De fleste kage-elskende danskere kender Ditte Julie. Hun er tidligere semifinalist i DR’s ’Bagedysten’, og i 2018 vandt hun jule- og nytårsudgaven af den populære konkurrence. I år udkom Ditte Julies tiende bog, ’Vores bageeventyr – bagning med børn’, som kogebogsforfatteren har skabt i samarbejde med sine to børn, Albert og Karla. 

Men hvorfor stå og læse opskrifter på kanten af køkkenbordet mellem mel, glasur og frugtfarve, når man kan høre den? Derfor udgiver HeartBooks nu ’Vores bageeventyr - bagning med børn’ som Danmarks første bage-lydbog, så du og dine børn i ro og mag kan lytte sig gennem 30 opskrifter på fantasifulde, sjove og festlige kager til børn – og i stedet bruge hænderne til at røre, ælte og pynte.

- Uanset om du er barn eller voksen, skal din kreativitet og dit bageeventyr ikke bremses af, at en opskrift kan være svær at læse. Jeg har selv læsevanskeligheder og kæmpede virkelig med det som barn. Det bør børn – og heller ikke voksne selvfølgelig – ikke være nødsaget til, så derfor er det en kæmpe drøm, der går i opfyldelse for mig, at jeg har fået muligheden for at indspille den første bagebog i Danmark som lydbog, så alle kan starte deres bageeventyr og slippe kreativiteten løs, siger Ditte Julie, som selv har valgt at indtale bogen, så lytteren får samme fornemmelse af at lytte til hendes opskrifter, som de har haft af at læse dem.

Bagebogen er den første udgivelse fra Heartbeats’ nye forlag, HeartBooks, som både vil udgive fysiske bøger og lydbøger. ’Vores bageeventyr – bagning med børn’ er tilgængelig som streaming og download.

For interviews med Ditte Julie:

Kontakt PR-agent Elisa Lykke på tlf.: +45 23 69 11 17 eller elisa.lykke@gmail.com

For info om HeartBooks:

Kontakt Heartbeats-CEO Le Gammeltoft på tlf.: +45 26 18 03 36 eller le@heartbeats.dk