Jesper Hartley ny adm. direktør i ALIVE A/S

Den 25. oktober tiltrådte Jesper Hartley, 50 år, som adm. direktør for det nyoprettede eventselskab ALIVE A/S. 

Det er Aller Medias tidligere eventafdeling, Aller Live, hvor Jesper Hartley også stod i spidsen, der nu er skilt ud i det separate datterselskab ALIVE A/S. Selvom ALIVE er en ny spiller i branchen, er det en etableret enhed med 10 fastansatte medarbejdere med bred kompetenceflade og erfaring, som står bag. ALIVE har bl.a. netop stået for produktionen af Årets Rambuk 2019 for Dansk Markedsføring.

Ifølge Jesper Hartley vil oprettelsen af ALIVE A/S skabe nye standarder i branchen med fokus på store, eksterne special events, corporate events og marketing events for Aller Medias brands og eksterne kunder:

- Det særlige ved ALIVE er, at vi har en helt unik position i markedet, som ikke ellers findes. Vi er ”Powered by Aller”, der først og fremmest giver en kæmpe økonomisk sikkerhed for nye kunder og leverandører. Vi sidder herudover omgivet af specialister fra økonomi-, jura-, HR- og kommunikationsafdelingerne i Aller Media, der giver os et stærkt organisatorisk fundament til gavn for vores nuværende og kommende samarbejdspartnere, siger Jesper Hartley, og uddyber:

- Vi kan derfor fokusere på at gentænke rollen som producent af events med fokus på innovative løsninger. Det kan vi gøre i partnerskaber med andre aktører eller ved at aktivere vores bagland. Det betyder, at vi er sat i verden med en række unikke værktøjer, hvor vi kan tilbyde en samlet og målbar løsning til vores kunder. Det er styrken ved at have en stor nordisk mediekoncern i ryggen, slutter han.

Jesper har arbejdet med event og underholdning siden 1986. Han har dermed mere end 30 års erfaring fra medie- Underholdnings- og eventbranchen, hvor han bl.a. har været direktør i Aller Live, partner i WELCOME Meetings & Events, production manager i PDH Music og ejer af Hartley Company.