Jesper Kramer er ny kommerciel direktør i Aller Media

Aller Media ansætter Jesper Kramer, 46, som kommerciel direktør pr. 1. december. Han kommer fra en stilling som direktør for Product Innovation og M&A i Aller Media.

Jesper Kramer tiltræder pr. 1. december som ny kommerciel direktør i Aller Media, hvor han indtræder i direktionen. Jesper er rekrutteret internt og kommer fra en stilling som direktør for Product Innovation og M&A i Aller Media, hvor han bl.a. stod for opkøbet af det digitale medie Heartbeats.

Tidligere har Jesper været adm. direktør i det Aller-ejede mediehus DG Media, og inden da har han bl.a. været ansvarlig for forretningsudvikling og strategisk salg i Codan og nordisk marketingansvarlig i TDC Erhverv.

- Jeg er meget tilfreds med, at vi med Jesper Kramer har fået en stærk profil som kommerciel direktør, der har bevist, at han formår at eksekvere og skabe ny forretning i en medievirksomhed. Vi har gennemført en grundig rekrutteringsproces med mange kvalificerede kandidater, hvor vi har set Jesper som den helt rette til at drive og videreudvikle vores kommercielle område, siger Lars Sander Matjeka, adm. direktør i Aller Media, og fortsætter:

- I september lancerede vi en ny vækststrategi for Aller, herunder en ny struktur for vores kommercielle enhed, der skal sikre, at vi indfrier vores store kommercielle potentiale. Her skal Jesper bidrage til, at vi opnår dette gennem nye tilgange til forbrugerne, ved at etablere os som en kvalificeret rådgiver for vores B2B-kunder og via stærke kommercielle partnerskaber, siger han.

Jesper Kramer ser frem til at tiltræde som kommerciel direktør.

- Aller Media har et fantastisk udgangspunkt for at kunne skabe fremtidens mediehus, så jeg ser meget frem til indgå i en central rolle, hvor jeg sammen med en stærk organisation kan gøre en forskel. Vi skal styrke markedstilgangen, så fremtidens potentiale for vækst og indtjening bliver realiseret, og vi skal kunne imødekomme den nye medievirkelighed og dens mange muligheder. Det ser jeg frem til at være en del af, siger Jesper Kramer.

Om Jesper Kramer

Jesper Kramer, 46, har en Executive MBA fra Henley Business School fra 2018. Han har været i Aller Media siden marts 2016, først som Head of Commercial i DG Media, hvorefter han i marts 2017 tiltrådte som adm. direktør i DG Media. I september 2019 blev han udnævnt som direktør for Product Innovation og M&A i Aller Media.

Privat bor Jesper i Gentofte med sin kæreste og deres 4 børn. I fritiden er han passioneret omkring ekstremsport, som bl.a. tæller gennemførelse af flere ultraløb og bjergbestigning, senest det 250 km lange løb gennem Namibørkenen i 2018 og bestigning af Elbrus i Rusland i 2019, hvor han samlede ind til Børneulykkesfonden.