Kristine Lund Karlsson ny chefredaktør på nyoprettet redaktion

Aller Media opretter ny fagredaktion, New Media, med Camilla Kjems som mediechef. Pr. 1. februar tiltræder Kristine Lund Karlsson som en del af New Media-redaktionen som chefredaktør for et nyt digitalt produkt. 

Kristine Lund Karlsson, 52, tiltræder pr. 1. februar 2021 i Aller Medias nyoprettede New Media-redaktion, hvor hun bliver chefredaktør for et nyt, digitalt produkt, der lanceres i 2021.

Kristine kommer fra en stilling som redaktionschef og kreativ programudvikler i Eddy Media. Inden da har hun bl.a. været redaktør i programafdelingen hos TV 2 og redaktionschef i Warner Bros.

I New Media skal hun bidrage til at styrke den digitale indholdsproduktion og den fortsatte udvikling af nye digitale koncepter, men først og fremmest sikre og udvikle brandidentiteten og indholdsprofilen på Allers kommende digitale produkt.

Om ansættelsen siger Camilla Kjems, mediechef, New Media:

- I Aller Media ligger vi inde med en guldgrube af indhold fra vores eksisterende formater og brands, som vi på New Media-redaktionen skal bygge videre på og versionere til nye platforme. Men ovenpå det skal vi også producere en lang række unikke podcasts, videokoncepter, og artikelserier, der skal udkomme i en ny mediekanal. Derfor henter vi nye kræfter ind i form af Kristine Lund Karlsson, der kommer med en unik erfaring fra tv-branchen med bl.a. udvikling af skarpe kanalprofiler og med at spotte og udvikle kreative koncepter til forskellige målgrupper og platforme.

Om tiltrædelsen siger Kristine Lund Karlsson:

- Aller Media har som moderne mediehus et øget fokus på den digitale transformation, og den rejse glæder jeg mig til at blive en del. Jeg ser frem til at komme ombord og bidrage med min erfaring, særligt fra tv-branchen, både på det indholdsmæssige, det strategiske og kreative plan i udviklingen af det digitale indhold. En af mine fornemmeste opgaver bliver at bidrage til at styrke samarbejdet på tværs af hele organisationen med fokus på at producere det bedste indhold til danskerne.

Kort om Kristine Lund Karlsson

Kristine Lund Karlsson er uddannet cand.comm. fra RUC og har mere en 20 års erfaring i mediebranchen, som redaktionschef, programudvikler og redaktør.