Ny podcast giver krisesparring til ledere og iværksættere

Hvad gør man, når ens eksistensgrundlag bliver revet væk under en? Det vil vært Le Gammeltoft finde ud af i podcasten 'Vendt på hovedet', hvor hun inviterer fem vidt forskellige virksomheder i studiet til en snak om, hvordan de har håndteret krisen.

Mange virksomheder kæmper i disse tider for overlevelse. Og selvom Coronapandemien er en unik situation, så bliver det næppe sidste gang, vi kommer til at opleve krisetider i erhvervslivet. Med Heartbeats’ nye podcast 'Vendt på hovedet' sætter vi fokus på dem, der i bogstavelig forstand har vendt deres virksomhed op og ned for at overleve.

- Det er som virksomhedsejer og leder vanvittigt inspirerende at høre fra andre, hvordan de har håndteret deres forretning de sidste par måneder. Jeg føler absolut, at jeg selv står stærkere på den anden side af disse fem samtaler, siger Le Gammeltoft, CEO hos Heartbeats.

I podcastens fem afsnit hører vi, hvordan virksomhederne har formået at vende krise til succeshistorie, hvilke fejl de har begået i processen og hvor de står i dag.

I første afsnit taler Le Gammeltoft med CEO hos Soundboks Jesper Theil. 

- Da sommeren blev aflyst, blev vi tvunget til at tænke helt anderledes om vores produkt, Jesper Theil, CEO hos Soundboks.

Efter Statsminister Mette Frederiksen erklærede sommeren for aflyst, måtte virksomheder som Soundboks ryste posen, da deres produkt særligt henvender sig til sommerens glade festivalgæster. I podcasten taler de om, hvordan Soundsboks har lagt deres forretning om gennem Coronakrisen.

Udgives i samarbejde med Lunar

Den digitale bank Lunar har netop åbnet en ny business-bank, der er bygget til iværksættere og selvstændige. Målet er, at alle kan få enerhvervskonto nemt og billigt, så man kan få mest muligt ud af sin forretning.

- Det er iværksætterne, der skal få os ud på den anden side af krisen, og derfor skal vi tænke nyere end nogensinde. Vi kan se, at krisen har fået rigtig mange til at tage springet og starte egen virksomhed, og vi vil gerne give et ekstra skud motivation i en serie, der er skabt af iværksættere til iværksættere, siger Signe Julie Valeur, marketingdirektør i Lunar.

'Vendt på hovedet' havde premiere den 15. oktober - og er nu tilgængelig på heartbeats.dk og i alle podcasttjenester