Seneste nyheder

Her er årets vindere af BILLED-BLADETs TV-GULD

pressemeddelelser, 18-01-2021
De seneste dage er vinderne af årets TV-GULD-priser blevet afsløret på billedbladet.dk. Prisoverrækkelsen er i år, på grund af coronasituationen, forløbet på en alternativ måde af hensyn til de gældende restriktioner.

Heartbooks udgiver: ”Tabet – Fortællinger om at miste sit ufødte barn”

Hvor går man hen med sin sorg og spørgsmål, når ulykken rammer og man mister sit ufødte barn? Den situation har Le Gammeltoft stået i flere gange. I dag er hun mor til to piger på fire og otte år, men hun har i alt været gravid fem gange – en gang med tvillinger – men oplevede tre gange at abortere spontant.

De kan vinde BILLED-BLADETs TV-GULD

I januar uddeles BILLED-BLADETs eftertragtede TV-GULD-priser. BILLED-BLADETs TV-GULD-galla, hvor de mange priser traditionen tro uddeles til årets bedste tv-værter og tv-programmer, er på grund af COVID-19-situationen i år aflyst. I stedet bliver priserne overrakt til modtagerne i januar 2021.

​ALIVE øger fokus på eksterne events

Aller Media vælger at gentænke eller aflyse egne events i 2021. Det betyder samtidig, at ALIVE, Aller Medias selvstændige eventbureau, øger fokus på eksterne events i 2021 og frem mod Tour de France i Danmark i 2022.

All About Teens 2020

Aller Media offentliggør i dag sin årlige All About Teens-rapport, der er en af de mest omfattende af sin art i Danmark. Rapporten løfter sløret for alle de nyeste indsigter om de danske teenagepigers liv, medie- og forbrugsvaner. Bl.a. oplever klimabevidstheden blandt teenagepiger et markant fald ifølge rapportens konklusioner.

Podcastpremiere på ’True Cybercrime’: Husker du dj’en der hackede de kendtes computere?

Hvis ikke du allerede har dækket det lille kamera foran dig, så får denne podcast dig nok til at gøre det. I premiereafsnittet på podcast-serien ’True Cybercrime’ tager vært Martin Hylander dig med tilbage til årene 2013 og 2014, da en dansk dj hackede sig ind på venner og bekendtes computere, herunder Mascha Vang og Nicoline Toft og fulgte med i alt, hvad de lavede bag deres private webcam.

Heartbeats udgiver Ditte Julies opskrifter – som Danmarks første lyd-bagebog

Bagebogen er den første udgivelse fra Heartbeats’ nye forlag, HeartBooks, som både vil udgive fysiske bøger og lydbøger. ’Vores bageeventyr – bagning med børn’ er tilgængelig som streaming og download.