Seneste nyheder

Charlotte Riparbelli ny adm. direktør i Aller Media

pressemeddelelser, 19-03-2020
Aller Media A/S udnævner Charlotte Riparbelli som ny adm. direktør. Hun har siden den 20. januar fungeret som konstitueret adm. direktør.

Her er vinderne af BILLED-BLADETs TV-GULD 2020

Priserne ved BILLED-BLADETs årlige TV-GULD-fest blev fredag aften, den 28. februar, uddelt ved den store, traditionsrige gallafest på Hotel d’Angleterre i København, hvor toppen af den danske TV-branche var samlet.

”En stille forsvinden” vinder Årets TV-dokumentar

Per Wennicks stærke dokumentar om den Alzheimer-syge Bjørn Jacobsen og hans familie, ”En stille forsvinden” (DR), vinder hovedprisen som Årets TV-dokumentar ved BILLED-BLADETs TV-GULD 2020.

BILLED-BLADETs TV-GULD 2020: De kan vinde Årets TV-dokumentar

Tre stærke og rørende dokumentarer kan i aften vinde Danmarks største TV-pris, Årets TV-dokumentar, som uddeles ved BILLED-BLADETs TV-GULD. Det sker ved den traditionsrige og eksklusive gallafest på Hotel d’Angleterre i København, hvor hele den danske TV-branche er samlet.

ALIVE valgt som Hospitality partner for Tour De France i Danmark

Den danske eventvirksomhed ALIVE A/S er valgt som national Hospitality partner af Grand Départ Copenhagen Denmark, når Tour De France i 2021 kommer til Danmark.

BILLED-BLADETs TV-GULD 2020: Her er de nominerede

Fredag den 28. februar uddeles BILLED-BLADETs eftertragtede TV-GULD-priser. Det sker ved den traditionsrige og eksklusive gallafest på Hotel d’Angleterre i København, hvor toppen af TV-branchen som sædvanlig er at finde på den røde løber.

Nyt digitalt bureau i Aller Media

Tung rådgivning og satsning på client service skal sikre succesen i et voksende, men også udfordrende marked.