Seneste nyheder

ELLE Style Awards 2019: Her er de nominerede

pressemeddelelser, 23-04-2019
Hvem bliver Årets Brand? Hvem skal have CSR-prisen? Og hvem bliver Årets Kvinde? De nominerede til ELLE Style Awards 2019 er offentliggjort, og listen er fyldt med kendte modeprofiler og -brands, som alle kæmper om den ultimative hæder.

Dansktop Prisen 2019: Her er alle vinderne

Med superstjernen Hansi Hinterseer i spidsen og et væld af overraskelser fik dansktop-publikummet lørdag aften en forrygende fest i Jyske Bank Boxen i Herning til Dansktop Prisen 2019. Foran over 6000 gæster i salen blev genrens danske superstjerner hyldet.

BILLED-BLADETs TV-GULD: Her er alle vinderne

Priserne ved BILLED-BLADETs årlige TV-GULD-fest blev fredag aften, den 1. marts, uddelt ved den store, traditionsrige gallafest på Hotel d’Angleterre i København, hvor toppen af den danske TV-branche var samlet.

Prisbelønnet dansk TV-dokumentar vinder BILLED-BLADETs TV-GULD-pris

Den gribende og mesterligt fotograferede TV-dokumentar “Olegs krig” vinder TV-GULD-prisen som Årets TV-dokumentar.

Rørende hyldest ved BILLED-BLADETs TV-GULD: Æresprisen dedikeres til Ole Stephensen

BILLED-BLADET dedikerede i år Æresprisen til journalist Ole Stephensen for hans journalistiske karriere og virke, som i alle genrer har sat barren højt for hele branchen.

BILLED-BLADETs TV-GULD: De kan vinde Årets TV-dokumentar

Her er de nominerede til Danmarks største TV-pris: Årets TV-dokumentar. Prisen og de 100.000 kroner bliver uddelt fredag aften ved BILLED-BLADETs TV-GULD-fest.

Femina fylder 145 år: Fra hjemmegående til insta-perfekt

I morgen torsdag den 28. februar fylder Aller Medias ugentlige magasin femina 145 år. Det gør femina til Danmarks ældste og ét af verdens ældste ugeblade for kvinder og derfor centrum for en enorm viden om dansk kvindeliv gennem tiderne og nu. For selv med 145 år på bagen har femina stadig fingeren på pulsen og er i øjenhøjde med danske kvinder.