Seneste nyheder

#SamtykkelovNu: Femina sætter fokus på svigt af voldtægtsofre

pressemeddelelser, 01-07-2020
”Hvor mange voldtægtsofre skal svigtes, før ministeren har tænkt længe nok?” Sådan lyder overskriften på den leder, der markerer starten på en artikelserie på femina.dk, der sætter fokus på voldtægtsloven i Danmark, og hvor femina taler med de kvinder, der er blevet voldtaget og svigtet af retssystemet.

​Dorthe Kandi ny mediechef for Aller Kvindeliv

Aller Medias fagredaktion Aller Kvindeliv får Dorthe Kandi som mediechef. Hun har siden april 2020 været konstitueret mediechef for Aller Kvindeliv.

Aller Media byder velkommen til Rød Løber og MIX TV

Rød Løber og MIX TV er navnene på Aller Medias to nye tv-programmer, som producerer og sender daglige, digitale indslag om kendte og kongelige.

Christina Zemanova ny chefredaktør for IN

Aller Media henter Christina Zemanova som ny chefredaktør for IN. Hun kommer fra en stilling som redaktør på Børsen Weekend.

Kendte ansigter til Allers nye web-tv

Om kort tid går Aller Media i luften med to nye web-tv-formater, der skal lave daglige, digitale indslag om kendte og kongelige. Aller Media har i foråret været på jagt efter værter til de nye tv-programmer og kan nu præsentere de to værtspar.

​Lars Kroløkke træder ind i direktionen i Aller Media

Den 1. maj 2020 træder Lars Kroløkke, direktør for Digital transformation, ind i direktionen i Aller Media A/S.

Aller og Heartbeats står sammen i krisen

COVID-19-krisen har været hård ved Heartbeats. Omsætningen er faldet, seks medarbejdere er blevet opsagt, og resten af staben går frivilligt 10 procent ned i løn i foreløbig tre måneder.