Seneste nyheder

​Nye salgsledere i Aller Media Business

pressemeddelelser, 21-10-2020
Charlotte Juhl og Michael List Jessen er pr. 1. oktober tiltrådt som Head of Sales i Aller Media Business. Charlotte Juhl bliver Head of Sales for Aller Medias magasiner og femina, mens Michael List Jessen bliver Head of Sales for Aller Medias ugeblade, Aller TV-Desk og DG Media. Begge er rekrutteret internt.

Ny podcast giver krisesparring til ledere og iværksættere

Hvad gør man, når ens eksistensgrundlag bliver revet væk under en? Det vil vært Le Gammeltoft finde ud af i podcasten 'Vendt på hovedet', hvor hun inviterer fem vidt forskellige virksomheder i studiet til en snak om, hvordan de har håndteret krisen.

​Ny chefredaktør på Vi Unge

Pr. 1. oktober tiltræder Nikita Hoffmann Andersen, 25, som ny chefredaktør på Vi Unge.

BILLED-BLADETs TV-GULD 2021 i nyt format

Som følge af den usikkerhed, som COVID-19 har medført, afvikles BILLED-BLADETs TV-GULD i et nyt format i 2021, der betyder TV-GULD-gallafesten ikke bliver afholdt. TV-GULD-priserne vil fortsat blive uddelt.

ELLE Style Awards 2020 udskydes til den 6. november

Som følge af myndighedernes pressemøde i dag, tirsdag den 15. september, har ELLE valgt at udskyde ELLE Style Awards 2020, der skulle have været afholdt på fredag den 18. september.

Akkreditering ELLE Style Awards 2020, den 18. september

Fredag den 18. september afholdes ELLE Style Awards 2020 på Hotel Villa Copenhagen i København.

’Skinny Bitch’: Ny podcast vil bryde med fordommene om spiseforstyrrelser

75.000 danskere er ramt af en spiseforstyrrelse ifølge en opgørelse fra Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser og Selvskade. Men for mange er det stadig et tabuiseret emne, der er omgivet af fordomme. I Heartbeats’ nye podcast ’Skinny Bitch’ undersøger to unge kvinder, der har mærket spiseforstyrrelsen på egen krop, hvordan det i virkeligheden er at være syg af en spiseforstyrrelse.