Seneste nyheder

Aller-koncernens årsrapport for 2018/19 udviser et tilfredsstillende resultat

pressemeddelelser, 20-01-2020
Aller-koncernen har i 2018/19 overordnet set haft et tilfredsstillende år, dog med væsentlige udsving inden for de enkelte segmenter. Adm. dir. Lars Sander Matjeka stopper i Aller Media A/S. Udgiverdirektør Charlotte Riparbelli konstitueres som adm. dir. for Aller Media A/S.

”Aller Kvindeløbet” overtager traditionsrigt løb

Efter 20 år som femina Kvindeløb bliver et af Danmarks allerstørste løbeevents nu til ”Aller Kvindeløbet”, der skal favne Aller Medias store kvindeunivers.

Heartbeats åbner i Berlin

Til februar åbner Heartbeats en afdeling i Berlin, hvorfra vi skal producere podcasts til det tyske marked.

Aller Media henter profil fra Google

Nikolaj Thonbo, 50, tiltræder som Head of Solution Sales i Aller Media Business pr. 1. december. Han kommer fra en stilling som Head of Acquistions i Google i Danmark.

Aller øger fokus på digital transformation

Pr. 1. december tiltræder Lars Kroløkke, 50, som direktør for en nyetableret enhed i Aller Media, der skal fokusere på at transformere virksomheden digitalt og kvalificere nye digitale forretningsområder.

Jesper Kramer er ny kommerciel direktør i Aller Media

Aller Media ansætter Jesper Kramer, 46, som kommerciel direktør pr. 1. december. Han kommer fra en stilling som direktør for Product Innovation og M&A i Aller Media.

Her er vinderen af Mad & Boligs Designpris 2019

Efter en uges afstemning med tusindvis af læserstemmer på Mad & Boligs hjemmeside blev vinderen af Mad & Boligs Designpris 2019 i går fundet. Ikke mindre end 60 design- og arkitektstuderende og 46 meget forskellige og flotte design i FSC-certificeret træ var med i opløbet om at vinde prisen.