Vi støtter Knæk Cancer

Kræft er en folkesag. En folkesygdom, der rammer hver tredje dansker og gør os alle til pårørende. Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor vi står sammen om at knække cancer. Knæk Cancer-kampagnen kører fra uge 41-43, som afsluttes med et stort indsamlingsshow, ’Knæk Cancer Live’.

I forlængelse af vores strategi “Vækst og bedre liv” støtter vi Knæk Cancer-kampagnen, fordi den netop handler om at bidrage til bedre liv for både patienter og pårørende.

Derfor er vi også stolte af, at vi med salget af Knæk Cancer-blomsten bidrager til Kræftens Bekæmpelses indsats med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Målet er nemlig, at færre får kræft, flere overlever og flere får et bedre liv efter sygdommen.

Overskuddet af salget af blomsten går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, og sidste år kunne chefredaktør på BILLED-BLADET, Annemette Krakau, overrække over 4,5 mio. kr., som primært kommer fra salget af Knæk Cancer-blomsten. Det er den største enkeltstående donation ved Knæk Cancer-arrangementet, og du kan købe Knæk Cancer-blomsten for 25 kr. der, hvor du køber dit ugeblad og magasin i uge 42 og 43.