Vi støtter Knæk Cancer

Kræft er en folkesag. En folkesygdom, der rammer hver tredje dansker og gør os alle til pårørende. Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor vi står sammen om at knække cancer. Knæk Cancer-kampagnen kører fra uge 41-43, som afsluttes med et stort indsamlingsshow, ’Knæk Cancer Live’.

I forlængelse af vores strategi “Vækst og bedre liv” støtter vi Knæk Cancer-kampagnen, fordi den netop handler om at bidrage til bedre liv for både patienter og pårørende.

Derfor er vi også stolte af, at vi med salget af Knæk Cancer-blomsten bidrager til Kræftens Bekæmpelses indsats med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Målet er nemlig, at færre får kræft, flere overlever og flere får et bedre liv efter sygdommen.

Overskuddet fra salget af blomsten går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse, og i 2019 kunne mediechef Camilla Kjems overrække 4.608.994 kr. fra salget af Knæk Cancer-blomsten. Det var den største enkeltstående donation ved Knæk Cancer. I uge 42 og 43 kan du købe Knæk Cancer-blomsten for 25 kr. der, hvor du køber dine ugeblade og magasiner.